Poker
Överlista dina motståndare och använd pokeransiktet på Bet365

Överlista dina motståndare och använd pokeransiktet på Bet365

Poker är ett spel där kort och list kan användas för att vinna stora summor pengar. Det finns många olika typer av poker och samtliga variationer kräver strategi, träning, list och ett bra pokeransikte. På Bet365 finns många pokeralternativ och oavsett om du är en fisk eller en riktig pokerhaj så finns det många valmöjligheter och spelalternativ. Testa att spela poker på Bet365, oavsett om du vill spela för de riktigt stora summorna, mindre insatser eller för låtsaspengar.

Enkelt såsom 1, 2, 3

Att ladda ned pokermjukvaran från Bet365 är enkelt och snabbt. Nedladdningen påbörjas efter att du har besökt pokeravdelningen på spelsidan och tryckt på nedladdningsknappen. Nedladdningen kan genomföras på många lika språk och instruktionerna är klara och tydliga att förstå. Så fort den snabba nedladdningen är genomförd så är allt som behövs en insättning för att påbörja pokeräventyret.

Poker och dess historia

Det är svårt att sätta fingret på var och när som poker spelades för första gången. Historiker har påpekat att poker förmodligen kommer från det asiatiska spelet As-Nas, men ett franskt spel som kallas Poque spelades också enligt historiker i området där poker först spelades. Oavsett hur, och oavsett när spelet kom till, så finns det idag många olika spelvariationer för pokerintresserade där Texas Hold’em kanske är den populäraste variationen. Förutom Hold’em så finns även spelvariationer som Omaha, 5-kortspoker och många andra där kortkombinationer och list kan hjälpa till att generera vinstpengar.

Turneringar och freerolls

Att spela poker på Bet365 är ett rent nöje och för medlemmar så finns det många turneringsalternativ inklusive freerolls där turneringar kan spelas helt utan kostnad. Freerolls är perfekta för nybörjare eftersom det är en gratisturnering där riskerna är obefintliga, men där vinsterna fortfarande kan locka tusentals spelare. Eftersom riskerna är obefintliga så spelar många väldigt aggressivt till att börja med, så det kan vara en god ide att ta ett par djupa andetag och låta de första händerna spela ut sig själva innan spelmakarna kastas in för en All-in situation.
Förutom freerolls så går det även att spela en stor variation av pokerturneringar med olika insatssummor och spelarantal. Det finns många turneringar med garanterade vinster som kan växa om spelarantalet är högt nog, och genom att delta i några av dessa turneringar så kan ett par Euro förvandlas till tusentals om skickligheten och turen tillåter.

VIP och bonuserbjudanden

Förutom alla fantastiska spelmöjligheter så kan Bet365-användare dessutom njuta av VIP- och bonuserbjudanden. Ju mer en spelare spelar, ju bättre kommer hans/hennes status att bli, och statusen erbjuder funktioner i form av olika kontantbonusar. Välkomstbonusar och olika insättningsbonusar dyker dessutom upp titt som tätt och det är alltid spännande att klicka sig in till Bet365 för att se om några nya kampanjer finns tillgängliga.

Ett spännande pokeräventyr väntar

Oavsett vilken typ av poker, och vilken insättningsnivå som du vill spela för, så kommer Bet365 att erbjuda många alternativ just för dig. Pokerklienten erbjuder Sit N Go’s, turneringar, freerolls och cash games. Testa dina kunskaper, förvandlas från en pokerfisk till en pokerhaj, och spela dig till en förmögenhet på en av världens bästa pokersidor.