Odds
Nöj dig inte med mindre än det bästa – odds på Bet365

Nöj dig inte med mindre än det bästa – odds på Bet365

Att titta på sport är exalterande och roligt i sig, men då lite pengar står på spel så förvandlas det till en riktig adrenalinkick som kan göra vilken match som helst till en riktig nagelbitare. Det finns många olika typer av odds, och oavsett vilken typ av spel som du vill underhålla dig med, så kan du finna dem alla på Bet365. Antalet sporter, högkvalitativa odds, säkra in- och utbetalningar samt en fantastisk kundtjänst kommer att få dig att komma tillbaka till Bet365 om och om igen för att spela på sport online.

Mängder av sporter att spela på

En av alla saker som gör Bet365 till den perfekta platsen att spela på är mängden av spelmarknader som finns tillgängliga. Spelare kan underhålla sig genom att kolla odds på en oas av olika sporter, inklusive ishockey, fotboll, basket, bandy, alpint och mycket annat. Vad som gör spelsidan än mer speciell är att det även går att spela på mindre populära sporter såsom innebandy, volleyboll och snooker, samtidigt som det även går att spela på den växande e-sport marknaden.
Alla stora sportevenemang kommer att finnas tillgängliga på Bet365, och om du vill göra mästerskap såsom EM i fotboll eller World Cup i ishockey än mer spännande så finns det många olika spelalternativ för samtliga matcher och grupper.

Oddsalternativ i överflöd

Förutom att spelare kan satsa sina pengar på många olika sporter så finns det även minst lika många oddsalternativ. Förutom de vanliga oddschanserna såsom matchresultat, vinnare och över/under-odds, så finns det även en mängd olika propositioner, spridningsodds och handicapodds. För nybörjare som inte känner till vad alla dessa begrepp betyder, eller för dem som vill lära sig mer om spelbranschen innan de spelar för sina välförtjänta pengar, så finns alla odds förklarade på spelsidan, och allt är mycket enkelt att förstå.
Beroende på vad du föredrar så går även oddsen att läsas genom att använda bråktal, (ett alternativ som vanligast används i Storbritannien och Irland), Amerikanska, samt decimaler, som är standardvalet för många europeiska spelsidor. För professionella och fulltidsspelare så finns många möjligheter till värde-odds, och genom att erbjuda ofantligt många spelalternativ så går det alltid att hitta ett odds som kan ge en saftig utbetalning.

Spela på resande fot med hjälp av liveodds

En av de snabbast växande marknaderna i världen just nu är liveodds, och självklart så erbjuder även Bet365 fantastiska möjligheter till att spela på mobila enheter. Liveodds är en utomordentlig spelmöjlighet för dem som befinner sig på en arena och tittar på en match eftersom spelare kan utnyttja det till sin fördel. Genom att se vilket lag som har trycket, eller flytet på sin sida, så kan spelare besluta sig för att genomföra liveodds och vinna pengar medan de tittar på matchen live.
Det går minst lika bra att spela hemma i behagligheten av din egen soffa eller säng. Liveodds uppdateras ständigt och på Bet365 så kan du förvänta dig förmånliga vinstchanser oavsett om du spelar innan matchen har börjat, eller under matchens gång. Likt vanliga odds så går det att spela på många olika sporter för liveodds, och oavsett vilken sport som du intresserar dig av så kommer du att kunna spela på just din favorit då du använder dig av Bet365.