Bingo
Bingobrickorna och vinstpengarna väntar på Bet365!

Bingobrickorna och vinstpengarna väntar på Bet365!

Att spela bingo online är något som ökat i popularitet under de senaste åren, och ända sedan Leif Loket Olsson ångade rakt in i våra svenska spelhjärtan så har spelet varit en svensk favorit. På Bet365 så kanske det inte finns någon charmig mustaschfylld man som delar ut miljontals kronor genom bilar och elektronik, men det finns många roliga spelmöjligheter, och miljonvinsterna är desamma. Läs vidare för att lära dig allt om det som kan upplevas i bingoväg genom att öppna ett konto på Bet365.

Bingo! En historialektion

De populära spelbrickorna och de små bollarna har sin alldeles egen historia, och även om det inte alltid är skrivet i sten så leder historieböckerna oss till att tro att bingon ursprungligen startades någon gång under 1500-talet. De första arkeologiska fynden kommer från Mexiko och 1800-talet då ”La Lotteria” ägde rum och små bollar med nummer drogs från en påse. Brickor med nummer från 1-90 användes och den första deltagaren som lyckades att fylla en rad var vinnaren, alltså väldigt likt hur bingo fungerar i dagens samhälle.   
Spelets namn kom förmodligen inte till förens den amerikanska försäljaren Edwin S. Lowe började att sälja brickor som bar namnet Bingo. Varför han valde just detta namn, enligt legenden, var på grund av att han tittade på ett spel av ”Beano”, och då en kvinna som vann blev överraskad och förtjust över att hon vunnit, så röt hon ut Bingo i stället för Beano. Edwin tyckte att ordet var spännande och roligt, och valde att använda sig av namnet för sitt spel. Detta är hur som helst enbart en av många legender, och många andra förklaringar finns som även dem förklarar spelets namn, fast på ett helt annat sätt.   

Bingofesten på Bet365 pågår dag som natt

Att kalla det något annat än en bingofest vore att ljuga. För dem som älskar spelet, eller som vill utnyttja fantastiska spelerbjudanden och kampanjer, så är Bet365 den perfekta platsen att spela på. Varför, kanske du undrar, och det enkla svaret får du redan då du klickar dig in till bingoavdelningen på Bet365. Kampanjerbjudanden släpps på löpande band och turneringar likväl många olika spelalternativ finns att frossa sig i på spelsidan. Insättningsbonusar, gratisbrickor och mycket annat smått och gott väntar för samtliga bingofantaster som väljer att använda sig av Bet365 för dess bingobehov.

Gratis är godast, men vinster är ganska gott det också

Genom att delta i VIP-programmet på Bet365 så kan spelare mota fantastiska specialerbjudanden såväl som gratisbrickor. Ytterligare så finns det många olika spelmöjligheter, och för dem som drömmer om att vinna gigantiska vinstsummor, så finns det många bingospel där en vinst kan förändra ditt liv för all framtid. Irländska pysslingar, julspel och dansande fyrklövrar väntar på att få träffa dig och förändra din livskvalité genom hundratusentals kronor i prispengar.
Bingo är ett nervkittlande spel där ett enda nummer kan avgöra om du eller någon annan står som den slutliga vinnaren. Genom att använda dig av Bet365 som din bingoleverantör så kommer du att gå till mötes av många roliga spelstunder och konstanta bonuserbjudanden!